Moliūgų uogienė su persikais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Moliūgų uogienė su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų cukraus
500 gramų moliūgų
500 gramų persikų
200 mililitrų serbentų sulčių
200 mililitrų citrinų sulčių (arba svarainių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Moliūgus  nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti.
2.
Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti.
3.
Moliūgų ir persikų sultis virinti kartu su serbentų ir citrinų sultimis, kol jų tūris gerokai sumažės.
4.
Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį.
5.
Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital