Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
200 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
140 gramų | sviesto (šalto) | |
50 gramų | cukraus pudros | |
2 šaukštai | pieno (šalto) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
350 gramų | moliūgų tyrės (naudojome sviestinį moliūgą) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 mililitrų | grietinėlė, 36% riebumo | |
100 mililitrų | augalinio pieno | |
80 gramų | cukraus | |
50 gramų | rudojo cukraus | |
3 šaukštai | klevų sirupo | |
0.5 šaukštelio | cinamono | |
0.5 šaukštelio | prieskonių mišinio (naudojome prieskonius imbieriniams sausainiams) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Papuošimui: | ||
70 gramų | cukraus pudros (nebūtina) | |
1 sauja | graikinių riešutų | |
1 šaukštas | pieno (nebūtina) |