Moliūgų sriuba su žirniais ir mėsos kukuliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūgų sriuba su žirniais ir mėsos kukuliais
Moliūgų sriuba su žirniais ir mėsos kukuliais
Moliūgų sriuba su žirniais ir mėsos kukuliais
Moliūgų sriuba su žirniais ir mėsos kukuliais
Autorius apie receptą: Ši sriuba tokia apgaulinga, nes joje visai nedominuoja moliūgo skonis. Jis tarsi pasislepia. Ir šeima šią sriubą įvertino puikiai. Šios sriubos receptu pasidalino mano dukros Ši sriuba tokia apgaulinga, nes joje visai nedominuoja moliūgo skonis. Jis tarsi pasislepia. Ir šeima šią sriubą įvertino puikiai. Šios sriubos receptu pasidalino mano dukros geriausios draugės mama Eglė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
3 vienetai bulvių
1 stiklinė džiovintų žirnių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
2 litrai vandens
2 vienetai čiobrelių šakelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šaukštas sviesto (kepimui)
Faršui:
300 gramų kiaulienos faršo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 vienetas kiaušinių trynių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žirnius užpilame vandeniu ir paliekame brinkti per naktį.
2.
Bulves supjaustome kubeliais, svogūną ir česnaką smulkiais kubeliais, morką ir moliūgą sutarkuojame burokine tarka.
3.
Į puodą beriame išbrinkintus žirnius, pjaustytas bulves, užpilame vandeniu, pagardiname druska, pipirais. Puodą užkaičiame virti.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame svogūną ir česnaką. Daržovėms suminkštėjus, sudedame morką ir moliūgą. Pakepiname apie 5 min. Suverčiame kepintas daržoves į puodą.
5.
Kukuliams į faršą dedame trynį, druskos, pipirų, gerai išmaišome.
6.
Užvirus sriubai formuojame kukuliukus. Sudedame juos į puodą. Pabaigiame virti dar apie 15 min.
7.
Gardiname čiobrelio lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital