Moliūgų sriuba su žemės riešutų sviestu ir makaronais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgų sriuba su žemės riešutų sviestu ir makaronais
Autorius apie receptą: Sriuba - mėgstamiausias Renatos Ničajienės ("Sezoninė virtuvė") vakarienės patiekalas. Šiandien ji dalinasi savo dažnai verdamos trintos moliūgų sriubos su žemės Sriuba - mėgstamiausias Renatos Ničajienės ("Sezoninė virtuvė") vakarienės patiekalas. Šiandien ji dalinasi savo dažnai verdamos trintos moliūgų sriubos su žemės riešutų sviestu ir Ramen makaronais receptu. Užtruksite tik pusvalandį ir skaniausia moliūgų sriuba jau garuos ant Jūsų stalo. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas moliūgų
750 mililitrų daržovių sultinio
400 gramų ramen makaronai (naudojome "Santa Maria")
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
2 vienetai svogūnų
1 vienetas imbiero (šviežio)
1 vienetas aitriosios paprikos
1 vienetas česnako
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
2 šaukštai žemės riešutų sviesto
1 šaukštas kokosų aliejaus
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 pundelis kalendros
1 saujelė žemės riešutų
šiek tiek sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Puode ant kokosų aliejaus pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, vėliau suberkite kapotus česnakus, imbierą (nykščio dydžio) ir aitriąją papriką. Moliūgus supjaustykite smulkesniais gabaliukais, kad greičiau išvirtų. Juos pakepinkite kartu su prieskoniais kol apkeps.
2.
Ant moliūgų užpilkite sultinį, uždenkite puodą ir virkite apie 15 minučių, kol moliūgas pilnai suminkštės. Į išvirusią sriubą dėkite kelis šaukštus žemės riešutų sviesto ir gerai sutrinkite.
3.
Ramen makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5 minutėms uždengtus, kad išbrinktų. Išbrinkusius nukoškite.
4.
Į trintą sriubą supilkite kokosų pieną ir dar kartą ją užvirkite, įspauskite žaliosios citrinos sulčių.
5.
Į lėkštes dėkite makaronų, o ant viršaus pilkite sriubą. Ją apšlakstykite sojų padažu, apibarstykite kepintais žemės riešutais ir kapotais kalendrų lapeliais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital