Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Netradicinė, šiek tiek egzotiška sriuba, naujas skonis artėjančiam moliūgų sezonui. Netradicinė, šiek tiek egzotiška sriuba, naujas skonis artėjančiam moliūgų sezonui. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliūgų (svogis nulupto, išvalyto)
400 mililitrų kokosų pieno (naudojau liesą)
300 gramų krevečių be kevalo
200 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų (tarkuotos žievelės ir 1 šaukšto sulčių)
1 skiltelė česnako
1 šlakelis aliejaus
2 šaukšteliai žuvies padažo
1 šaukštelis imbiero (nuvalyto, smulkinto)
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį kalendros (arba petražolių)
pagal skonį sūdytų žemės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną, česnaką susmulkinti. Į puodą įpilti šlakelį aliejaus, sudeti svogūną, česnaką, imbierą, čili. Nustačius vidutinę kaitrą pakepinti kelias minutes.
2.
Sudėti moliūgą. Trumpai pakepinti.
3.
Supilti kokosų pieną, vandenį. Virti 15 - 20 min., kol moliūgas taps minkštas. Išjungti kaitrą.
4.
Į puodą sudėti tarkuotą žaliosios citrinos žievelę, sultis, žuvies padažą. Maisto trintuvu sutrinti sriubą. Pagardinti druska.
5.
Kol sriuba verda, krevetes pagardinti druska, pipirais, apkepti keptuvėje.
6.
Patiekiant, sriubą pagardinti kalendra (petražolėmis), smulkintais žemės riešutais, krevetėmis. Skanaus!
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital