Moliūgų sriuba su daržovėmis ir sorų kruopomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūgų sriuba su daržovėmis ir sorų kruopomis
Moliūgų sriuba su daržovėmis ir sorų kruopomis
Moliūgų sriuba su daržovėmis ir sorų kruopomis
Autorius apie receptą: Taip iš lėto į namus atkeliauja rudens karalius moliūgas. Verdu ir su malonumu valgau moliūgų sriubą. Jos netryniau, o moliūgui į kompaniją pakviečiau dar bulvę ir sorų Taip iš lėto į namus atkeliauja rudens karalius moliūgas. Verdu ir su malonumu valgau moliūgų sriubą. Jos netryniau, o moliūgui į kompaniją pakviečiau dar bulvę ir sorų kruopas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
3 šaukštai sorų kruopų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1.5 litro vandens
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių (patiekiant)
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame. Bulves ir morką nuskutame. Bulves supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiai. Morką ir moliūgą sutarkuojame.
2.
Bulves sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir užkaičiame virti.
3.
Sorų kruopas kelis kartus nuplauname vandeniu. Suberiame į puodą.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, supilame aliejų. Pakepiname svogūną su česnaku, jiems suminkštėjus, sudedame morką ir moliūgą. Pakepiname apie 5 min.
5.
Pakeptas daržoves sudedame į puodą. Verdame sriuba, kol išvirs.
6.
Sriubą pilstome į dubenėlius, pabarstome rūkytos paprikos milteliais.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital