Moliūgų sklindžiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Moliūgų sklindžiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų moliūgų,
2 kiaušiniai,
0.3 stiklinės tirpintų taukų (kiaulių),
1 svogūnas,
0.7 stiklinės kvietinių miltų,
Truputį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas ir, išskobus sėklas, smulkiai sutarkuojamas. Tarkiai truputį nusunkiami. Į juos įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir sudedamas smulkiai supjaustytas, riebaluose pakepintas svogūnas. Masė pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai sklindžiai.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Grazina
2012-11-01 16:35
aciu uz recepta, labai skanus ATSAKYTI
wilmute
2012-10-17 08:22
Sveiki, o su kokia tarka geriau tarkuot moliuga: burokine ar smulkesne,kaip cipelinams tarkuotume bulves? ATSAKYTI
Laima
2012-09-09 15:28
aš svogūną tiesiog įtarkuoju kartu su moliūgu, visą kitą kaip recepte ir pukiai gaunas :) Skanaus. ATSAKYTI
estela
2010-11-30 15:44
Lyg ir neblogas receptas, bet kiauliu taukai - jak. Geriau sviesta, alyvuogiu aliejus ar tiesiog aliejus.
Kiaulienos taukai duoda tikrai nemalonu prieskoni. Cia mano asmenine nuomone. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital