Moliūgų pyragas su medumi

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Moliūgų pyragas su medumi
Moliūgų pyragas su medumi
Moliūgų pyragas su medumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g tarkuoto moliūgo
350 g miltų
200 g sviesto
2 kiaušinių
1 pakuotės Santa Maria vanilinio cukraus
2 šaukštų medaus
Santa Maria trupučio kvapiųjų pipirų
4 šaukštų cukraus pudros
pusės citrinos sulčių
2 šaukštelių Santa Maria kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą kartu su medumi ištirpinti ant garų. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, kvapius pipirus ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, po to su tarkuotasi moliūgais. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, pamažu maišant berti į skystą masę.
Skardą ištepti sviestu ir supilti tešlą. Dėti į karštą orkaitę ir kepti 30 min.. Aplaistyti cukraus pudros - citrinų glaistu.
Aromatingas labai šis pyragas, lengva pagaminti, rudas, nors be kakavos.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sandra
2020-09-20 21:48
Medus pirmame sakinyje, o gal praleidote ir iš akies žadate kepti visą pyragą. ATSAKYTI
Enija
2013-01-19 17:35
O kur iš receptūros dingo medus? O gal jo galima dėti kiek šauna į galvą? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital