Moliūgų pyragas su bananais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgų pyragas su bananais
Autorius apie receptą: Pyragui naudojau 27 x 14 cm formą. Pyragui naudojau 27 x 14 cm formą. Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
425 gramai moliūgų tyrės (receptas čia)
190 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų
125 mililitrai cukraus sirupo (arba melasos)
100 gramų rudojo cukraus
60 mililitrų aliejaus
1.5 šaukštelio sodos
1.5 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
1 šaukštas kokosų cukraus (arba rudojo cukraus)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Išklokite kepimo popieriumi stačiakampę kepimo formą.
2.
Viename dubenyje sumaišykite cukrų, moliūgo tyrę, melasą, aliejų bei kiaušinius. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, sodą bei prieskonius. Įberkite miltų mišinį į moliūgo mišinį ir išmaišykite.
3.
Įdėkite tešlą į kepimo indą ir išlyginkite viršų. Nulupkite bananus ir padėkite juos į kepimo indą ant tešlos, lengvai paspauskite. Pabarstykite kokosų cukrumi ir pašaukite į orkaitę.
4.
Kepkite 50 - 60 minučių kol medinis iešmelis, įkištas į pyrago vidurį, ištrauktas liks švarus.
5.
Išimkite iš orkaitės ir palikite dar 10 min. pastovėti kepimo inde. Išimkite ir atvėsinkite ant groteliu. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital