Moliūgų pyragas

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Moliūgų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
320 g miltų
250 g moliūgų minkštimo
200 g cukraus
100 ml augalinio aliejaus
3 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštas apelsino žievelės
75 g džiovintų abrikosų
75 g džiovintų citrinų
60 g migdolų
1 šaukštelis soda
1 šaukštas vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgo minkštimą sutrinkite su trintuvu iki tyrelės konsistencijos.
Aliejų išplakite su cukrumi, įmaišykite moliūgo košę, citrinos sultis, apelsino žievelę, sodą ir vanilės ekstraktą. Po to suberkite miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus.
Kepimo formą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ištepkite aliejumi.
Į paruoštą kepimo formą supilkite tešlą.
Išlyginkite paviršių ir pašaukite pyragą į orkaitę.
Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital