Moliūgų kečupas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Moliūgų kečupas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g moliūgo
0,5 šaukštelio malto cinamono
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0,5 šaukštelio kario miltelių
250 ml apelsinų sulčių
100 g cukraus
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Užpilti apelsinų sultimis. Įmaišyti cinamoną, pipirus, kario miltelius,cukrų ir druską.
Troškinti, kol suminkštėja moliūgas. Moliūgas turi lengvai trintis su šakute.
Ištroškintus moliūgus sutrinti.
Laikyti šaldytuve. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital