Moliūgų ir paprikų mišrainė žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Moliūgų ir paprikų mišrainė žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 kilogramo moliūgų (be sėklų, išvalyto)
1 kilogramas paprikos (be sėklų, išvalytos)
0.5 litro pomidorų padažo (aš dedu Vilkaviškio senovinį)
0.5 stiklinės cukraus
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas aitriųjų pipirų (jei norisi aštriau)
50 mililitrų acto
1 šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą nuplauti, išimti sėklas, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką nuplauti, išimti sėklas, supjaustyti stambesniais gabalėliais. Jei naudojate, supjaustykite ir dėkite aitrųjį pipirą.
2.
Puode įkaitinti aliejų, sudėti daržoves, suberti cukrų, druską, padažą ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 30-40 minučių neperverdant, kad išliktų gabalėlių.
3.
Baigiant virti, supilti actą, gerai permaišyti. Sudėti į sterilius stiklainius, pakaitintus stiklainius, užsukti dangteliais ir apklojus šiltai palaikyti, kol atvės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
edita
2018-09-04 17:58
Moliūgai labai svyla prie puodo, gal reiktu įpilti pomidorų sulčių ir dalį moliūgų keisti cukinija. ATSAKYTI
Dian
2018-09-04 21:09
O aliejaus pylėte kiek nurodyta recepte? Arba gal ant labai didelės ugnies kaitinote? Pabandykite sumažinti ugnį ar pridengti puodą dangčiu. Aišku, skirtingos moliūgų rūšys būna nevienodo vandeningumo, tai jeigu trauktų, tiesiog įpilkite šiek tiek vandens ir bus liuks. Man kai gaminau, netraukė, skaniai pavyko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital