Moliūgų ir bulvių blynai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Moliūgų ir bulvių blynai
Autorius apie receptą: Aromatingi, sotūs ir gardūs. Aromatingi, sotūs ir gardūs. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių
500 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti. Svogūną nulupti. Moliūgą, bulves ir svogūną sutarkuoti burokine tarka. Jei atsiras daug skysčio, masę truputį nusunkite.
2.
Į daržovių masę įmušti kiaušinius, suberti pipirus, miltus, viską sumaišyti. Tada suberti druską, išmaišyti.
3.
Keptuvėje su aliejumi šaukštu formuokite blynus ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
4.
Patiekiau su lašišos kremu.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital