Moliūgų džemas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Moliūgų džemas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg moliūgų
500 g svarainių
700 g cukraus, baltojo
Cinamono (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti ir stambiais kubeliais supjaustyti moliūgą. Supjaustytą moliūgą užberti 0,5 kg cukraus.
Nuvalyti, nuplauti ir griežinėliais pjaustyti svarainius. Svarainius sudėti į kitą indą ir užpilti likusiu cukrumi (200 g).
Abu indus sandariai uždaryti ir palikti per naktį šaldytuve, kad susikauptų sulčių. Po to moliūgus savo sultyse virti tol, kol suminkštės. Į minkštus moliūgus supilti svarainių masę ir ant nedidelės kaitros ugnies, maišant virti, kol nebelieka vandens. Pagardinti cinamonu pagal skonį. Supilstyti į išplautus ir iškaitintus (sterilizuotus) stiklainius. Skanaus!
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital