Moliūgų, bulvių ir morkų blyneliai

AUTORIUS:
Aušrinė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Moliūgų, bulvių ir morkų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų moliūgų (lupto, be sėklų)
150 gramų bulvių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
50 gramų morkų
4 šaukštai miltų
2 saujos petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Per burokinę tarką sutarkuoti švarias ir nuskustas bulves, morkas bei moliūgą.
2.
Sutarkuotas daržves sumaišyti su susmulkintu svogūnu, kiaušiniais, miltais, smulkintomis petražolėmis bei druska ir viską gerai išmaišyti.
3.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir dėti po šaukštą gautos masės, suformuoti apvalius blynelius ir kepti kol jie gražiai apskrus, apkepant iš abiejų pusių. Patiekti su grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Aušrinė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
salomeja
2011-09-22 17:35
Labai grazus ir skanus blyneliai, tokie spalvoti, kaip rudeniniai lapeliai..:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital