Moliūgų blynukai

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Moliūgų blynukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 puodeliai miltų
2 šaukštai rudo cukraus
1 šaukštas kepimo miltelių
0,5 šaukštelio druskos
1,5 puodelių neriebaus pieno
1 puodelis tarkuoto moliūgo
1 kiaušinis
2 šaukštai aliejaus
1 apelsinas, nuluptas ir padalintas skiltelėmis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, druską. Sausų produktų mišinio viduryje padarykite įdubą.
Kitame vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite pieną, moliūgą, kiaušinius ir aliejų. Vienu metu supilkite pieno mišinį į miltų mišinį. Gerai išmaišykite.
Keptuvę ištepkite aliejumi ir įkaitinkite ją virš vidutinės ugnies. Kiekvieną blyną formuokite iš 1/4 puodelio tešlos. Kepkite virš vidutinės ugnies apie 2 minutes. Apverskite blynus; kepkite dar 2 minutes arba iki auksinės spalvos.
Patiekite su šiltu apelsinų sirupu ir, jei norite, su apelsinų skiltelėmis.
Apelsinų sirupas:
Nedideliame inde sumaišykite 1 puodelį apelsinų sulčių, 2 šaukštus medaus, 2,5 šaukštelių kukurūzų krakmolo ir 1/4 šaukštelio malto cinamono. Virkite maišydami, kol sutirštės ir pradės burbuliuoti. Maišydami virkite dar 2 minutes. Patiekite šiltą.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Robe
2010-08-25 11:33
turetu buti pats tas pusryciams ATSAKYTI
kvanka
2010-08-25 10:46
Puikusssssssssssss (mm) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital