Moliūgų blyneliai su feta ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūgų blyneliai su feta ir špinatais
Autorius apie receptą: Nesaldūs ir labai sotūs blyneliai. Nesaldūs ir labai sotūs blyneliai. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 gramų moliūgų tyrės (receptas čia)
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
25 gramai sviesto (tirpinto)
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
2 saujos špinatų
15 gramų fetos sūrio
1 skiltelė česnako
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į moliūgų tyrę įmušame kiaušinį, supilame sviestą, sudedame jogurtą, suberiame miltus, kepimo miltelius, druską, pipirus, išmaišome. Tešlą išeina gana tiršta!
2.
Kepame blynelius įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3.
Kitoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus špinatus pakepiname kartu su česnaku.
4.
Fetą susmulkiname kubeliais.
5.
Ant iškeptų blynų sudedame špinatus ir smulkintą fetą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital