Moliūgų blyneliai smaližiams

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Moliūgų blyneliai smaližiams
Autorius apie receptą: Labai skanūs, aromatingi, purūs, minkšti moliūgų blyneliai. Labai skanūs, aromatingi, purūs, minkšti moliūgų blyneliai. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų moliūgų
3 vienetai kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgo minkštimą sutarkuokite burokine tarka.
2.
Kiaušinį paplakite, suberkite moliūgą, miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską, cinamoną ir išmaišykite. Masė turi būti grietinės tirštumo. Jei moliūgas labai vandeningas – berkite dar šiek tiek miltų, bet nenukietinkite masės.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus. Dėkite po šaukštą masės ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus ir iškeps. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
4.
Patiekite su uogiene, medumi ar grietine.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital