Moliūgų blyneliai

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Moliūgų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 g moliūgų,
1 stiklinė pieno,
1,5 stiklinės miltų,
3 kiaušiniai,
3 šaukštai cukraus,
30 g mielių,
druska.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgus nulupame, smulkiai supjaustome ir verdame piene, kol pasidarys vientisa masė (nuolat maišome).
Masę atšaldome, suberiame miltus, mieles, ištrintas su cukrumi, sudedame kiaušinių trynius, žiupsnelį druskos ir viską išmaišome.
Po to sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišome. Kepame įkaitintuose riebaluose.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Galina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kauše
2015-12-05 20:07
Iškepiau buvo labai SKANIAI ŠLYKŠTU ATSAKYTI
RAIMONDA
2011-09-17 13:01
su kuo valgote siuos blynus?grietine?ar....?labai jau graziai-skaniai atrodo-aciu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital