Moliūgų blynai su sūriu

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Moliūgų blynai su sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti viduje ir su traškia plutele išorėje - skanieji moliūgų blyneliai su sūriu. Moliūgas tikrai universali daržovė! Valgome vienus, su grietine, graikišku jogurtu ar Minkšti viduje ir su traškia plutele išorėje - skanieji moliūgų blyneliai su sūriu. Moliūgas tikrai universali daržovė! Valgome vienus, su grietine, graikišku jogurtu ar pievagrybių padažu. (...daugiau) Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų moliūgų (nulupto, be sėklų)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai kvietinių miltų (su kaupu, apytikriai)
60 gramų fermentinio sūrio
1 sauja petražolių (smulkintų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų kvapiųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgą nulupti, išimti sėklas. Minkštimą sutarkuoti smulkia tarka. Jei moliūgas vandeningesnis, tarkius šiek tiek nuspausti nuo skysčio.
2.
Svogūną, česnaką ir petražoles smulkiai sukapoti. Įmaišyti į moliūgo masę. Įmušti kiaušinius ir dar kartą išmaišyti. Berti sūrį, išmaišyti. Pagardinti druska ir pipirais. Dalimis berti miltus, vis permaišyti, tešla turi būti gana tiršta. Jei dar skystoka ar sunkiai kimba, berti dar šiek tiek miltų.
3.
Keptuvėje, ant vidutinės kaitros įkaitinti aliejų, dėti po šakštą tešlos kiekvienam blynui, paliekant tarpelius. Kepti po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
4.
Skaniausi man su natūralaus jogurto - krapų padažu. :)
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Nemira
2020-10-01 09:42
Labai skanu, bet miltų reikia šiek tiek daugiau. ATSAKYTI
Dita
2017-09-24 21:19
Labai skanūs blyneliai! Tik moliūgą, kai sutarkavau, dar lengvai ranka nusunkiau, jog miltų nereikėtų daug dėti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital