Moliūgų blynai su sūriu

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Moliūgų blynai su sūriu
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų moliūgų (nulupto, be sėklų)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai miltų
60 gramų fermentinio sūrio
1 sauja petražolių (smulkintų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų kvapiųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje smulkiai sutarkavau nuluptą moliūgą. Subėriau smulkiai supjaustytus svogūną ir česnakus. Įmušiau kiaušinius. Sudėjau tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas petražoles. Viską išmaišiau. Į gautą masę įsijojau miltus. Blynų tešlą paskaninau druska ir pipirais. Dar kartą viską išmaišiau.
2.
Į įkaitintą keptuvę dėjau po šaukštą paruoštos tešlos kiekvienam blynui. Kiekvieną blyno pusę kepiau po 2 minutes. Skaniausi su natūralaus jogurto - krapų padažu. :)
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dita
2017-09-24 21:19
Labai skanūs blyneliai! Tik moliūgą, kai sutarkavau, dar lengvai ranka nusunkiau, jog miltų nereikėtų daug dėti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis