Moliūgų blynai su šonine ir sūriu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgų blynai su šonine ir sūriu
Moliūgų blynai su šonine ir sūriu
Moliūgų blynai su šonine ir sūriu
Autorius apie receptą: Sotūs ir gardūs blynai praskaidrins net ir labiausiai darganotą rudens dieną ne tik savo skoniu, bet ir saulėta spalva. Sotūs ir gardūs blynai praskaidrins net ir labiausiai darganotą rudens dieną ne tik savo skoniu, bet ir saulėta spalva. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų moliūgų tyrės (receptas čia)
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų čederio sūrio
80 gramų sūrio (mėgstamo)
6.5 šaukšto kvietinių miltų (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis kmynų
pagal poreikį svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šoninę supjaustyti mažais gabaliukais ir apkepti sausoje keptuvėje.
2.
Sūrius sutarkuoti.
3.
Kiaušinius išplakti. Sumaišyti su moliūgų tyre. Suberti sutarkuotus sūrius, smulkintus svogūnų laiškus, kmynus ir šoninę. Viską išmaišyti.
4.
Į masę suberti miltus, kepimo miltelius, pagardinti druska. Dar karta viską išmaišyti.
5.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Dėti po šaukštą tešlos. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2 minutes.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital