Moliūgų blynai su rūkyta mėsyte, sūriu ir jogurtiniu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Moliūgų blynai su mėsą sūriu ir jogurtiniu padažu
Moliūgų blynai su mėsą sūriu ir jogurtiniu padažu
Moliūgų blynai su mėsą sūriu ir jogurtiniu padažu
Moliūgų blynai su mėsą sūriu ir jogurtiniu padažu
Autorius apie receptą: Įsibėgėjus rudeniui, moliūgas vis dažniau karaliauja mano virtuvėje. Moliūgo blynų receptas užrašytas sąsiuvinyje gulėjau jau kokį penketą metų, ir laukė savo Įsibėgėjus rudeniui, moliūgas vis dažniau karaliauja mano virtuvėje. Moliūgo blynų receptas užrašytas sąsiuvinyje gulėjau jau kokį penketą metų, ir laukė savo eilės. Tikrai gerai atsimenu, blynais mane vaišino bendradarbė Miglė ir užsirašiau jos receptą. Šiandien pateikiu šiek tiek kitokią šių blynų interpretaciją, nes juos paskaninau karšto rūkymo antienos filė. Miglė juos kepa su kiaulienos kumpeliu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų rūkytos mėsos (naudojau karšto rūkymo antienos file)
1 vienetas morkų
0.5 vieneto svogūnų
70 gramų fermentinio sūrio
4 šaukštai miltų
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
1 šaukštas krapų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
4 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas krapų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Moliūgą sutarkuojame per burokinę tarką.
2.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabaliukais. Morką nuskutame ir sutarkuojame.
3.
Antienos filė supjaustome mažais gabalėliais. Fermentinį sūrį sutarkuojame.
4.
Viską sudedame į dubenį. Pagardiname smulkintais žalumynais, druska. Mušame kiaušinius, beriame miltus. Masę gerai išmaišome.
5.
Blynus kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
6.
Blynus valgėme su graikiško jogurto padažu: į graikišką jogurtą įmaišome smulkintą česnaką, krapus, žiupsnį druskos. Padažą išmaišome ir patiekiame su blynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital