Moliūgų blynai

AUTORIUS:
Ramutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Moliūgų blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g moliūgo
300 g virtų bulvių
2 šaukštai petražolių
4 kiaušinių tryniai
200-250 g miltų
Druska, pipirai, muskato riešutas pagal skonį
Padažui:
180 ml grietinėlės
5 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio (galima ir daugiau)
2 šaukštai moliūgų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves sutrinti, moliūgą sutarkuoti. Sukapoti petražoles. Išplakti kiaušinių trynius.
Viską sumaišyti su miltais.
Iš blynų tešlos su šaukštu formuoti įkaitintoje keptuvėje blynelius ir gerai apkepti iš abiejų pusių. Iškepusius blynus dėti ant ištiestų popierinių rankšluosčių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų. Grietinėlę sumaišyti su sūriu ir moliūgų sėklomis. Grietinėlės masę pakaitinti puodelyje arba keptuvėje, nuolat maišant, 1-2 min. Kaitinti reikia tik todėl, kad sušiltų, užvirinti nereikia. Į padažą galima įmaišyti prieskonių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Ramutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital