Virtas bulves sutrinti, moliūgą sutarkuoti. Sukapoti petražoles. Išplakti kiaušinių trynius.
Viską sumaišyti su miltais.
Iš blynų tešlos su šaukštu formuoti įkaitintoje keptuvėje blynelius ir gerai apkepti iš abiejų pusių. Iškepusius blynus dėti ant ištiestų popierinių rankšluosčių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę sumaišyti su sūriu ir moliūgų sėklomis. Grietinėlės masę pakaitinti puodelyje arba keptuvėje, nuolat maišant, 1-2 min. Kaitinti reikia tik todėl, kad sušiltų, užvirinti nereikia. Į padažą galima įmaišyti prieskonių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)