Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
Moliūgo keksiukai su sviestiniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
Tešlai:
300 gramų sviestinio moliūgo
280 gramų miltų
225 gramai rudojo cukraus
250 mililitrų pasukų
2 vienetai kiaušinių
115 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio malto kardamono
0.5 šaukštelio malto muskato
0.5 šaukštelio malto imbiero
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Kremui:
375 gramai cukraus pudros
225 gramai kreminio sūrio
115 gramų sviesto (minkšto)
2 šaukštai klevų sirupo
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasidarykite moliūgo piurė. Dėkite moliūgą į iki 160 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie valandą, kol suminkštės. Iškepusį moliūgą atvėsinkite, išimkite minkštimą ir sutrinkite maisto trintuvu iki vientisos masės.
2.
Keksiukams minkštą sviestą ir cukrų išplakite iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite moliūgo piure ir išmaišykite.
3.
Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, soda, prieskoniais ir druska, supilkite pasukas ir gerai išmaišykite.
4.
Sudėkite tešlą į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius keksiukus atvėsinkite.
5.
Kremui minkštą sviestą ir sūrį išplakite kartu. Supilkite klevų sirupą, suberkite cinamoną ir dalimis cukraus pudrą. Plakite iki vientisumo, jei masė nelaikys formos, galite 30 minučių palaikyti šaldytuve.
6.
Kremu papuoškite atvėsusius keksiukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital