Traškūs moliūgo kąsneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Traškūs moliūgo kąsneliai
Traškūs moliūgo kąsneliai
Traškūs moliūgo kąsneliai
Traškūs moliūgo kąsneliai
Traškūs moliūgo kąsneliai
Autorius apie receptą: Labai greitai ir paprastai paruošiami, išorėje traškūs, o viduje aksominio minkštumo kąsneliai. Labai greitai ir paprastai paruošiami, išorėje traškūs, o viduje aksominio minkštumo kąsneliai. Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų sviestinio moliūgo
4 šaukštai kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C)
1 vienetas kiaušinių (didelių)
25 gramai kietojo sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą sutarkuojame burokine tarka.
2.
Sumaišome su kiaušiniu, pienu, sūriu.
3.
Beriame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišome ir paskaniname druska bei pipirais.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų (maždaug per pusę piršto), šaukštu pasemiame tešlos ir dedame į aliejų.
5.
Kepame po keletą minučių iš kiekvienos pusės, kol įgaus auksinį rudą atspalvį.
6.
Dedame į lėkštę su popieriniu rankšluosčiu, kad sugertų nereikalingą aliejų.
Patarimai:
Pateikti su mėgstamu padažu - saldusis aitriųjų paprikų, pomidorų ir majonezo, česnakinis jogurto ar pan.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital