Moliūgo ir voveraičių užkepėlė

AUTORIUS:
Jelena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Moliūgo ir voveraičių užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g moliūgo
300 g voveraičių
2 svogūnai
2 morkos
3 v. š. svieto
karis
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Improvizavau, todėl viską dėjau "iš akies". Ant stiklinio kepimo indo dugno pridėjau neploną sluoksnį pjaustyto kubeliais moliūgo ir gausiai pabarsčiau kariu. Ant viršaus suidėjau troškintas morkas, toliau dėjau pjaustytą svogūną. Tuomet uždėjau sluoksnį apvirtų voveraičių. Jas apibarsčiau druska ir pipirais. Uždėjau sviesto, indą įdėjau į kepimui skirtą „rankovę“ ir viską dėjau į orkaitę. Kepiau 150 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Tuomet nuėmiau „rankovę“, viską sumaišiau ir pakepiau dar apie 40 min. Gavosi skanus troškinukas-užkepėlė. Skanaus!
AUTORIUS: Jelena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital