Sūrio pyragas su maskarpone ir moliūgais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sūrio pyragas su maskarpone ir moliūgais
Sūrio pyragas su maskarpone ir moliūgais
Sūrio pyragas su maskarpone ir moliūgais
Sūrio pyragas su maskarpone ir moliūgais
Sūrio pyragas su maskarpone ir moliūgais
Autorius apie receptą: Labai gaivus, skanios, kreminės konsistencijos sūrio pyragas. Patiekdama dar užpyliau namuose gaminto karamelinio padažo, bet pyragas bus tikrai labai skanus ir be jo. Labai gaivus, skanios, kreminės konsistencijos sūrio pyragas. Patiekdama dar užpyliau namuose gaminto karamelinio padažo, bet pyragas bus tikrai labai skanus ir be jo. Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Nepaprastai skanus ir aromatingas pyragas. Tobulos kreminės tekstūros su lengvu moliūgo prieskoniu. O ir pagaminome jį labai greitai, tad šis receptas - visapusiškas Nepaprastai skanus ir aromatingas pyragas. Tobulos kreminės tekstūros su lengvu moliūgo prieskoniu. O ir pagaminome jį labai greitai, tad šis receptas - visapusiškas laimėjimas. Moliūgų tyrę pasigaminti labai paprasta - tiesiog postambiais gabalėliais supjaustykite nuluptą ir išskaptuotą nuo sėklų moliūgą. Gabalėlius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir šaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę kokioms 45-50 min, iki moliūgas taps visiškai minkštas. Išėmę leiskite atvėsti, o tada sutrinkite virtuviniu kombainiu arba rankiniu elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Ją galite laikyti šaldytuve kelias dienas arba užšaldyti ir drąsiai laikyti kelis mėnesius. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų moliūgų tyrės (receptas čia)
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų cukraus
150 gramų jogurto, natūralaus
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio malto muskato
0.5 šaukštelio malto imbiero
šiek tiek vanilės
Pagrindui:
150 gramų sausainių
70 gramų sviesto (ištirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje sumaišome susmulkintus iki trupinių sausainius su sviestu, rankomis gerai išmaišome, kad neliktų sausų sausainių.
2.
Paskleidžiame juos kepimo popieriumi išklotoje kepimo formoje (aš naudojau 20 cm skersmens formą atsegamais kraštais).
3.
Kitame inde sumaišome visus likusius ingredientus iki vientisos masės. Supilame ant paruošto sausainių pagrindo.
4.
Kepame įkaitintoje iki 170 C orkaitėje apie 1 valandą, kol viršus sutvirtėja.
5.
Atvėsiname kambario temperatūroje ir tada dedame į šaldytuvą bent orai valandų, kad labai gerai sutvirtėtų.
6.
Atsargiai nuimame kepimo formos kraštines ir supjaustome pyragą. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital