Moliūginis jautienos čili troškinys

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūginis jautienos čili troškinys
Moliūginis jautienos čili troškinys
Moliūginis jautienos čili troškinys
Moliūginis jautienos čili troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų smulkintos jautienos (naudojome „Feel the Beef“ smulkintą sausai brandintą jautieną)
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
400 gramų moliūgų tyrės
400 gramų konservuotų pupelių
200 mililitrų jautienos sultinio
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas aitriosios paprikos
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis malto kumino
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį ryžių
pagal poreikį aitriosios paprikos
pagal poreikį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ruošiame moliūgų tyrę: moliūgą pjauname pusiau, išskobiame sėklas ir supjaustome riekėmis. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą, kol moliūgas pasidaro minkštas. Moliūgui atvėsus, iškabiname jį šaukštu ir smulkintuvu sutriname iki vientisos masės. Dalį paruoštos moliūgų tyrės naudosime receptui, o likusią tyrę galima suporcijuoti ir užšaldyti.
2.
Smulkiai supjaustome svogūną, česnaką ir aitriąją papriką.
3.
Įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus keletą minučių apkepame svogūną. Tuomet įmaišome smulkintą česnaką ir aitriąją papriką bei kepame dar apie minutę.
4.
Į keptuvę dedame smulkintą jautieną ir pamaišydami kepame keletą minučių.
5.
Sumaišome visus prieskonius (maltą saldžiąją, rūkytą ir aitriąją papriką, kuminą, druską bei pipirus), beriame į keptuvę ir viską išmaišome.
6.
Kubeliais supjaustome papriką ir dedame į keptuvę bei apkepame dar apie minutę.
7.
Viską iš keptuvės perkeliame į troškinimo puodą.
8.
Į puodą pilame smulkintus konservuotus pomidorus, moliūgų tyrę, konservuotas pupeles bei sultinį. Viską gerai išmaišome ir kaitiname, kol užvirs.
9.
Kai viskas užverda, sumažiname kaitrą ir troškiname apie 30 min.
10.
Patiekiame su virtais ryžiais, aitriosios paprikos griežinėliais bei šviežiais kalendros lapeliais. Papildomai galima skaninti grietinės šaukšteliu, tarkuotu sūriu.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital