Moliūginis sūrio pyragas

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūginis sūrio pyragas
Moliūginis sūrio pyragas
Moliūginis sūrio pyragas
Moliūginis sūrio pyragas
Autorius apie receptą: Sezoninis, kupinas skonių atspalvių desertas. Sezoninis, kupinas skonių atspalvių desertas. Svetlana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Viršui:
900 gramų moliūgų
500 gramų maskarponės sūrio
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų pieno
30 gramų želatinos
2 šaukštai cukraus pudros
Pagrindui:
150 gramų sviesto
300 gramų sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Moliūgo gabalėlius nuplauti. Apvynioti folija ir palikti orkaitėje 170'C temperatūroje apie valandą. Moliūgas turi suminkštėti bet jokiu būdu ne iškepti. Temperatūrą galima mažinti. Viskas priklauso nuo jūsų orkaitės.
2.
Išėmus leisti atvėsti. Nulupti žievę ir sutrinti iki vientisos masės.
3.
Kartu su moliūgu sumaišyti cukraus pudrą ir maskarponės sūrį.
4.
Sausainius sutrupinti. Sumaišyti su tirpintu sviestu. Kepimo formą (aš naudojau 26cm skersmens torto formą) iškloti kepimo popieriumi. Sausainių mase tolygiai padengti formos dugną, suformuojant pagrindą. Padėti jį į šaldytuvą.
5.
Želatiną užpilti pienu ir palikti kol išbrinks. Paskui pašildyti garų vonelėje ar ant labai nedidelės ugnies, kol želatinos granulės ištirps. Atvėsinti iki kambario temperatūros.
6.
Šaltą grietinėlę suplakti iki standumo.
7.
Į moliūgų masę supilti želatina visą laiką maišant. Sudėti išplaktą grietinėlę ir atsargiai tolygiai išmaišyti.
8.
Šį kremą supilti ant sustingusio torto pagrindo. Palikti tortą šaldytuve kelioms valandoms, kad visiškai sustingtų.
9.
Kai sustings, galite puošti pagal nuotaiką. Šį kartą buvo vaiduokliai :) Skanaus!
AUTORIUS: Svetlana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis