Moliūginės mini picos su antiena

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūginės mini picos su antiena
Autorius apie receptą: Picos, kuriomis ramia sąžine galiu maitinti visą šeimą bet kada. Mano naminio "fast food'o" interpretacija. Greitas, skanus ir sveikas užkandis visiems. Picos, kuriomis ramia sąžine galiu maitinti visą šeimą bet kada. Mano naminio "fast food'o" interpretacija. Greitas, skanus ir sveikas užkandis visiems. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1 vienetas sviestinio moliūgo
340 gramų ančių kulšelės (mėsos be kaulų)
120 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
pagal skonį penkių pipirų mišinio
pagal skonį druskos
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį džiovintų petražolių
pagal skonį džiovintas čiobrelis
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustome žiedais maždaug 2 cm storio, išdėliojame ant kepimo skardos, užklotos kepimo popieriumi, aptepame alyvuogių aliejumi.
2.
Kepame apie 10-15 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Kol moliūgas kepa orkaitėje, įtriname antieną prieskoniais, galite naudoti ir jūsų mėgstamus. Apkepame keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies.
4.
Ant iškeptų moliūgo žiedų dedame tarkuotą sūrį, keptą antieną ir pabarstome džiovintomis petražolėmis, česnako granulėmis bei šviežiai maltais pipirais. Grąžiname į orkaitę dar kelioms minutėms, kol sūris išsilydys.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital