Moliūginės mini picos su antiena

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūginės mini picos su antiena
Autorius apie receptą: Picos, kuriomis ramia sąžine galiu maitinti visą šeimą bet kada. Mano naminio "fast food'o" interpretacija. Greitas, skanus ir sveikas užkandis visiems. Picos, kuriomis ramia sąžine galiu maitinti visą šeimą bet kada. Mano naminio "fast food'o" interpretacija. Greitas, skanus ir sveikas užkandis visiems. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1 vienetas   sviestinio moliūgo
340 gramų   ančių kulšelės  (mėsos be kaulų)
120 gramų   mocarela sūrio  (tarkuoto)
pagal skonį   penkių pipirų mišinio
pagal skonį   druskos
pagal skonį   česnako granulės
pagal skonį   džiovintų petražolių
pagal skonį   džiovintas čiobrelis
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustome žiedais maždaug 2 cm storio, išdėliojame ant kepimo skardos, užklotos kepimo popieriumi, aptepame alyvuogių aliejumi.
2.
Kepame apie 10-15 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Kol moliūgas kepa orkaitėje, įtriname antieną prieskoniais, galite naudoti ir jūsų mėgstamus. Apkepame keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies.
4.
Ant iškeptų moliūgo žiedų dedame tarkuotą sūrį, keptą antieną ir pabarstome džiovintomis petražolėmis, česnako granulėmis bei šviežiai maltais pipirais. Grąžiname į orkaitę dar kelioms minutėms, kol sūris išsilydys.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital