Moliūgas apsimetėlis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgas apsimetėlis
Moliūgas apsimetėlis
Moliūgas apsimetėlis
Autorius apie receptą: Moliūgų fiesta! Kas atskirs, kur tikras moliūgas, o kur apsimetėlis? Moliūgų fiesta! Kas atskirs, kur tikras moliūgas, o kur apsimetėlis? Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų bulvių košės
200 gramų morkų (virtų)
150 gramų antienos
40 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį džiovintų čiobrelių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iškepame mėsą ant nedidelio aliejaus kiekio su savo mėgstamais prieskoniais. Supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Virtas morkas sutarkuojame burokine tarka.
3.
Paimame maistinę plėvelę ir ant jos dėliojame apskritimą iš morkos (plonu sluoksniu, tik kad nepersišviestų). Ant išdėlioto morkų sluoksnio dedame jau truputi storesnį sluoksnį bulvių košės, ant košės per vidurį dedame kelis nedidelius gabaliukus antienos ir šiek tiek sūrio. Atsargiai imdami už plėvelės kraštų formuojame kamuolį ir viršuje užrišame plėvelę. Tada su storesniais siūlais apvyniojame mūsų kamuolį taip, kad siūlai padalintų jį į maždaug 6-8 dalis. Įvyniotą košės ir mėsos kamuolį dedame į šaldytuvą 1-2 valandoms.
4.
Išėmus mūsų "moliūgą" iš šaldytuvo, atsargiai nuvyniojame siūlus ir nuimame plėvelę. Ant viršaus uždedame saldžiosios paprikos stiebą. Ir viskas, mūsų "moliūgas" pasiruošęs Helovinui.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital