Moldovos pyragaičiai su kopūstais "Verzere"

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moldovos pyragaičiai su kopūstais "Verzere"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Įdarui:
2 stiklinės raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (tryniai)
Tešlai:
0.5 stiklinės aliejaus
0.5 stiklinės vandens
2 stiklinės miltų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą.
Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pastovėti 20 - 25 minutes.
2.
Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių.
Raugintus kopūstus nuspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.
3.
Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį.
Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite.
Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Viršų aptepkite išplaktu tryniu.
4.
Kepkite iki 200 ° C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Tai tau
2016-03-14 14:32
Ir ką gi jie man primena... :D ATSAKYTI
kepejas
2016-03-08 12:44
kokie grazus galiukai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital