Močiutės šviežių kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Liudmila
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Močiutės šviežių kopūstų sriuba
Autorius apie receptą: Šviežių kopūstų sriuba yra rudens sriubų karalienė, kuri sušildo, be to yra vertingas ir sotus maistas. Šviežių kopūstų sriuba yra rudens sriubų karalienė, kuri sušildo, be to yra vertingas ir sotus maistas. Liudmila
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kopūstų
4 vienetai morkų
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskutame bulves ir morkas, nulupame svogūną. Bulves supjaustome mažais kubeliais, morką supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Kopūstą supjaustome siauromis juostelėmis. Svogūną susmulkiname.
3.
Keptuvėje ant išlydyto sviesto pakepiname susmulkintą svogūną.
4.
Į puodą pilame vandens ir užverdame. Į puodą su užvirusiu vandeniu sudedame svogūną, morkas, bulves ir kopūstą. Dedame prieskonių ir verdame apie 15 minučių.
5.
Išvirus sriubą, jei patinka, pagardiname grietine. Skanaus.
AUTORIUS: Liudmila
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital