Močiutės senoviniai varškėčiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Močiutės senoviniai varškėčiai
Autorius apie receptą: Atskleisiu jums savo močiutės tobulų varškėčių paslaptį. Atskleisiu jums savo močiutės tobulų varškėčių paslaptį. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas varškės 9%
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskleisiu jums savo močiutės tobulų varškėčių paslaptį. Varškė turi būti 5-9% riebumo. Iš varškės reikia pašalinti skystį. Tai galima padaryti dviem būdais:
1. Sudėkite varškę į marlę ir gerai išspauskite.
2. Varškę sudėkite į sietelį, ant viršaus uždėkite ką nors sunkaus ir palikite per naktį šaldytuve.
Iš 1 kg varškės man liko 850 g.
2.
Kiaušinį įmuškite į dubenėlį ir išplakite su cukrumi (saldikliu) ir druska.
3.
Varškę dėkite į kitą dubenėlį ir ištrinkite. Berkite manų kruopas, įpilkite kiaušinio plakinį. Viską išmaišykite ir palikite pastovėti, kol išbrinks manai, apie 30 min.
4.
Iš tešlos suformuokite dešrą, supjaustykite lygiais gabalėliais ir suformuokite varškėčius.
5.
Keptuvę patepkite trupučiu aliejaus ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
2024-03-20 14:30
geras receptas
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital