Močiutės obuolių pyragas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Močiutės obuolių pyragas
Močiutės obuolių pyragas
Močiutės obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 g nuluptų graikinių riešutų
600 g obuolių
1 arbatinis šaukštelis margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukštas cukraus pudros
125 ml brendžio
5 kiaušiniai
300 g rudojo cukraus
180 ml graikinių riešutų aliejus (tinka ir augalinis)
330 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C. 2. Graikinius riešutus susmulkinkite ir pakaitinkite orkaitėje apie 10-15 min. 3. Išvalykite obuolius ir supjaustykite 1 cm kubeliais. 4. Dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir cukrų, sudėkite obuolius ir ant silpnos ugnies pakaitinkite. Supilkite 2 šaukštus brendžio, išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. 5. Kiaušinius išplakitei dideliame dubenyje iki purumo. Palaipsniui pridėkite rudojo cukraus. Viską dar kartą labai gerai išplakti. 6. Mažu greičiu plakite ir tuo pat metu supilkite plona srove aliejų ir likusį brendį. 7. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. 8. Visus produktus galiausiai sumaišome. 9. Kepimo formą išklojame kepimui skirtu popieriumi ir sudedame tešlą. 10. Kepame orkaitėje (temperatūra iki 180 °C) apie 30-45 min. 11. Išimkite pyragą iš formos ir atvėsinkite ant grotelių. 12. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra. Labai skanu su ledais ar pienu :)
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital