Močiutės moliūginės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Močiutės moliūginės spurgos
Autorius apie receptą: Gardžios, minkštos, tirpstančios burnoje… tiesiog puikios spurgos – tokios, kurių norisi visada. Gardžios, minkštos, tirpstančios burnoje… tiesiog puikios spurgos – tokios, kurių norisi visada. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
370 gramų kvietinių miltų
300 gramų varškės 9%
200 gramų moliūgų tyrės
2 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Pabarstymui:
20 gramų cukraus pudros
Kepimui:
200 mililitrų augalinio aliejaus
1 šaukštelis spirito
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
2.
Varškę, moliūgo tyrę, kiaušinius ir cukrų išmaišykite dubenyje iki vientisos masės. Suberkite miltus su kepimo milteliais. Išmaišykite, išminkykite tešlą.
3.
Drėgnomis rankomis imkite po nedidelį gabalėlį tešlos ir suformuokite apvalią spurgą.
4.
Puode įkaitinkite aliejų. Įpilkite šaukštelį spirito, kad spurgos nepritrauktų labai daug riebalų. De‌kite spurgas į aliejų ir virkite, kartais apversdami, kol gražiai apskrus iš visų pusių. Išimkite ant popierinio rankšluostėlio, nusausinkite.
5.
Perde‌kite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.
Patarimai:
Tyrei moliūgą nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir kepkite 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-35 min, kol jis bus pakankamai minkštas. Sutrinkite iki tyrės konsistencijos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital