Mišrainė žiemai SKANUMĖLIS - su pomidorais, morkomis, svogūnais ir paprikomis

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 388)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 388)
Daržovių mišrainė žiemai skanumėlis
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2.5 kilogramo pomidorų
1 kilogramas morkų
1 kilogramas svogūnų
1 kilogramas paprikos
250 mililitrų aliejaus
200 gramų cukraus
150 mililitrų acto
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorus sumalti mėsmale. Gautą masę sudėti į puodą, įdėti cukrų, druską, actą ir aliejų.
2.
Kaitinti iki užvirimo, tada sudėti tarkuotas morkas ir virti 15 minučių. Po to sudėti pjaustytas paprikas ir virti 10 - 15 minučių. Galiausiai sudėti pjaustytus svogūnus ir virti dar 10 - 15 minučių.
3.
Karštą mišrainę sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti švariais dangteliais. Stiklainius apversti dangteliais žemyn, uždengti stora pūkine kaldra arba kažkuo kitu, kad būtų šiltai, ir palikti keletui valandų, jog pamažu atvėstų.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Ramunė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (32)
Birutė
2022-10-15 18:06
Verdu dabar, labai greitai susimalė su malimo mašinėle, odelių visai nesijaučia, dar ragavimas vyksta iš puodo - skanu, nieko netrūksta, ačiū ATSAKYTI
Ligita
2022-08-15 19:48
O pomidorus jei pjaustote,ar lupate juos? ATSAKYTI
Asta
2022-08-28 17:01
Galima ir lupti, ir nelupti, kaip labiau patinka ATSAKYTI
Rima
2020-08-23 20:13
O vietoj mesmales tinka virtuvinis kombainas? ATSAKYTI
Agnė
2020-08-24 10:02
Žinoma :) Tik tikriausiai per kelis kartus gali reikėti smulkinti, nes gali visi pomidorai vienu kartu į kombainą netilpt :) ATSAKYTI
Dangė
2020-08-13 13:48
Aš acto nepilu, vietoj jo dedu obuolius ATSAKYTI
Anele
2019-08-25 21:41
O druskos reik nubrauktą šaukštą? ATSAKYTI
JURGITA
2019-08-18 13:00
Super receptukas. Puikiai gavosi. Skanios. ATSAKYTI
Seimininke
2018-08-09 10:22
O pakepti pirma morku, svogunu ir papriku nereikia? ATSAKYTI
Diana
2018-08-10 08:48
Pagal šį receptą nereikia ir tikrai skaniai pavyksta. Aišku, jeigu norite, galite pakepinti :) ATSAKYTI
Seimininke
2018-08-13 09:52
Nekepinau nieko, tik viska pjausciau, dariau pabandymui puse normos, tikrai skanu, gaminsiu dar karta ATSAKYTI
Lina
2020-09-12 09:20
As ir manau,kad pjaustyti pamidorai geriau atrodo ATSAKYTI
Gurmanė
2018-07-29 18:35
O actą reikia dėti ne baigiant troškinti daržoves
ATSAKYTI
Laura
2018-08-10 08:49
Aš pusę acto dedu pradžioje, nes jis suteikia daržovėms tam tikros konsistencijos, jos ne taip suverda, o pusę - link pabaigos, kad nenugaruotų. Bet esu gaminusi ir visą actą pradžioje dėdama - irgi gerai buvo ir gerai išsilaikė per žiemą. ATSAKYTI
piotras
2018-07-22 10:30
skani misraine pernai pameginau, patiko , skanu buvo . tai siemet darysiu daugiau jos matyt nuo autores ir misraine neatsilieka ATSAKYTI
Raimonda
2017-09-05 13:22
Verdam , o vandens nereik ...? ATSAKYTI
Greta
2017-09-05 14:41
Iš sumaltų pomidorų užtenka skysčio :) ATSAKYTI
Jone
2017-08-26 22:11
O tinka astri paprika? ATSAKYTI
Diana
2017-08-27 09:45
Jeigu norite aštresnės mišrainės, tada dėkite, bet geriau mažiau negu kilogramą, priklausomai nuo savo aštrumo mėgimo :) ATSAKYTI
Genutė
2017-08-15 16:04
Dariau pernai, darau ir šiandien, tik pomidorų nemalu, o supjaustau viską ir verdu 30 min. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital