Mišrainė žiemai SKANUMĖLIS - su pomidorais, morkomis, svogūnais ir paprikomis

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 405)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 405)
Daržovių mišrainė žiemai skanumėlis
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2.5 kilogramo pomidorų
1 kilogramas morkų
1 kilogramas svogūnų
1 kilogramas paprikos
250 mililitrų aliejaus
200 gramų cukraus
150 mililitrų acto
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorus sumalti mėsmale. Gautą masę sudėti į puodą, įdėti cukrų, druską, actą ir aliejų.
2.
Kaitinti iki užvirimo, tada sudėti tarkuotas morkas ir virti 15 minučių. Po to sudėti pjaustytas paprikas ir virti 10 - 15 minučių. Galiausiai sudėti pjaustytus svogūnus ir virti dar 10 - 15 minučių.
3.
Karštą mišrainę sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti švariais dangteliais. Stiklainius apversti dangteliais žemyn, uždengti stora pūkine kaldra arba kažkuo kitu, kad būtų šiltai, ir palikti keletui valandų, jog pamažu atvėstų.
AUTORIUS: Ramunė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (32)
Birutė
2022-10-15 18:06
Verdu dabar, labai greitai susimalė su malimo mašinėle, odelių visai nesijaučia, dar ragavimas vyksta iš puodo - skanu, nieko netrūksta, ačiū ATSAKYTI
Ligita
2022-08-15 19:48
O pomidorus jei pjaustote,ar lupate juos? ATSAKYTI
Asta
2022-08-28 17:01
Galima ir lupti, ir nelupti, kaip labiau patinka ATSAKYTI
Rima
2020-08-23 20:13
O vietoj mesmales tinka virtuvinis kombainas? ATSAKYTI
Agnė
2020-08-24 10:02
Žinoma :) Tik tikriausiai per kelis kartus gali reikėti smulkinti, nes gali visi pomidorai vienu kartu į kombainą netilpt :) ATSAKYTI
Dangė
2020-08-13 13:48
Aš acto nepilu, vietoj jo dedu obuolius ATSAKYTI
Anele
2019-08-25 21:41
O druskos reik nubrauktą šaukštą? ATSAKYTI
JURGITA
2019-08-18 13:00
Super receptukas. Puikiai gavosi. Skanios. ATSAKYTI
Seimininke
2018-08-09 10:22
O pakepti pirma morku, svogunu ir papriku nereikia? ATSAKYTI
Diana
2018-08-10 08:48
Pagal šį receptą nereikia ir tikrai skaniai pavyksta. Aišku, jeigu norite, galite pakepinti :) ATSAKYTI
Seimininke
2018-08-13 09:52
Nekepinau nieko, tik viska pjausciau, dariau pabandymui puse normos, tikrai skanu, gaminsiu dar karta ATSAKYTI
Lina
2020-09-12 09:20
As ir manau,kad pjaustyti pamidorai geriau atrodo ATSAKYTI
Gurmanė
2018-07-29 18:35
O actą reikia dėti ne baigiant troškinti daržoves
ATSAKYTI
Laura
2018-08-10 08:49
Aš pusę acto dedu pradžioje, nes jis suteikia daržovėms tam tikros konsistencijos, jos ne taip suverda, o pusę - link pabaigos, kad nenugaruotų. Bet esu gaminusi ir visą actą pradžioje dėdama - irgi gerai buvo ir gerai išsilaikė per žiemą. ATSAKYTI
piotras
2018-07-22 10:30
skani misraine pernai pameginau, patiko , skanu buvo . tai siemet darysiu daugiau jos matyt nuo autores ir misraine neatsilieka ATSAKYTI
Raimonda
2017-09-05 13:22
Verdam , o vandens nereik ...? ATSAKYTI
Greta
2017-09-05 14:41
Iš sumaltų pomidorų užtenka skysčio :) ATSAKYTI
Jone
2017-08-26 22:11
O tinka astri paprika? ATSAKYTI
Diana
2017-08-27 09:45
Jeigu norite aštresnės mišrainės, tada dėkite, bet geriau mažiau negu kilogramą, priklausomai nuo savo aštrumo mėgimo :) ATSAKYTI
Genutė
2017-08-15 16:04
Dariau pernai, darau ir šiandien, tik pomidorų nemalu, o supjaustau viską ir verdu 30 min. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital