Mišrainė su rūkyta žuvimi

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mišrainė su rūkyta žuvimi
Mišrainė su rūkyta žuvimi
Mišrainė su rūkyta žuvimi
Autorius apie receptą: Grįžusi namo iš darbo sumeistravau super greitą ir skanią mišrainę su rūkyta jūros lydeka ir žirneliais, nes man tiesiog šiandien taip norėjosi. Grįžusi namo iš darbo sumeistravau super greitą ir skanią mišrainę su rūkyta jūros lydeka ir žirneliais, nes man tiesiog šiandien taip norėjosi. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas karšto rūkymo jūros lydekos
6 vienetai putpelės kiaušinių (virtų, galite naudoti ir vištos kiaušinius)
200 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Žuvį nukauliname ir šiek tiek pasmulkiname.
2.
Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti.
3.
Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Putpelės kiaušinį vieną pasiliekame papuošimui, kitus supjaustome smulkiais kubeliais.
4.
Svogūną, krapus, kiaušinius sumaišome su žuvimi ir žirneliais. Gardiname majonezu ir druska.
5.
Aš mišrainę sudėjau į konditerinį žiedą ir taip pateikiau. Puikiai šia mišraine tinka įdaryti krepšelius arba tiesiog kabinti šaukštu ir valgyti su duonos riekele.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital