Mišrainė su rūkyta žuvimi

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Mišrainė su rūkyta žuvimi
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų karštai rūkytos skumbrės (tinka ir rūkyta menkė)
2 stiklinės ryžių (virtų)
0.5 skardinės konservuotų kukurūzų
1 vienetas agurkų (ilgavaisių)
0.5 vieneto svogūnų
4 šaukštai majonezo (arba pagal skonį)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rūkytą žuvį atskiriame nuo ašakų i pasmulkiname. Agurką supjaustome kubeliais. Svogūną supjaustoma kuo smulkiau.
2.
Į didelį dubenį suberiame biriai išvirtus (būtinai atvėsintus) ryžius, dedame žuvį, agurką, svogūną ir kukurūzus. Pagal skonį paskaninane trupučiu druskos, galima dar įdėti žiupsnelį pipirų.
3.
Pagardiname majonezu ir gerai išmaišome.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aušrine
2017-01-19 11:33
taip, su skumbre skaniau, nei su kokia kita žuvimi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis