Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais
Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais
Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais
Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais
Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais
Autorius apie receptą: Kartais norisi ir taip. Kartais norisi ir taip. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai rūkytos vištienos (ketvirčių)
400 gramų pievagrybių (konservuotų)
300 gramų konservuotų ananasų
1 vienetas poro
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustome gabalėliais, pievagrybius perpjauname per pusę, ananasus - kubeliais, porą - žiedais.
2.
Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital