Mišrainė su perlinėm kruopom ir liežuviu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Mišrainė su perlinėm kruopom ir liežuviu
Mišrainė su perlinėm kruopom ir liežuviu
Mišrainė su perlinėm kruopom ir liežuviu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g virto liežuvio (veršienos)
1 stiklinė virtų perlinių kruopų
1 marinuotas agurkėlis
1 šaukštas majonezo lieso
1 šaukštas grietinės
universalių prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį supjaustome smulkiais kubeliais, sumaišome su perlinėmis kruopomis. Dedame smulkiai supjaustytą agurkėlį, grietinę, majonezą. Pagardiname prieskoniais, jei reik dar beriame druskos ir viską išmaišome. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sandra
2010-12-03 21:50
As nededu, nes esu alergiska zaliam svogunui, tik vyrui kai atskirai kartais darau tai i kai kuriuos patiekalus idedu tik del jo. ATSAKYTI
Regina
2010-12-02 19:57
Labai įdomu. O ar svogūno nededate? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital