Minkštutis varškės apkepas su ryžiais ir moliūgais

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Minkštutis varškės apkepas su ryžiais ir moliūgais
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų varškės
200 gramų moliūgų (gryno svorio)
150 gramų ryžių
3 vienetai kiaušinių baltymų
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai cukraus
2 saujelės džiovintų vaisių
šiek tiek maltų džiūvėsėlių (skardai pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius išvirti ir palikti atvėsti.
2.
Moliūgą nulupti ir sutarkuoti su smulkia burokine tarka. Viską sudėti į gilų dubenį: sudėti džiovintus vaisius, kiaušinio trynį, varškę, suberti cukrų. Kiaušinių baltymus išplakti iki purumo ir įmaišyti į masę.
3.
Skardą pabarstyti džiūvėsėliais ir supilti masę. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti apie 30-40 minučių, kol gražiai parus. Galite papuošti, kaip patinka. Skanaus!
AUTORIUS: Salomėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Evelina
2017-09-24 21:35
Niam niam, aš dar įtarkavau apelsino žievelės, labai tiko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital