Minkštutis morkų ir varškės apkepas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Morkų ir varškės apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Dėl morkų apkepas būna ypatingai minkštas ir be galo gražios spalvos, morkos suteikia švenaus salstelėjimo ir labai gero skonio. Dar labai tinka į šį apkepą įdėti porą Dėl morkų apkepas būna ypatingai minkštas ir be galo gražios spalvos, morkos suteikia švenaus salstelėjimo ir labai gero skonio. Dar labai tinka į šį apkepą įdėti porą kubeliais pjaustytų obuolių arba saują nuplikytų razinų arba įtarkuoti šiek tiek apelsino žievelės. (...daugiau) Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų varškės
200 gramų morkų
3 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai manų kruopų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušiniai išsukami su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiama ištrinta varškė, sudedamas ištirpintas sviestas, suberiamos smulkiai sutarkuotos morkos, manai, cinamonas ir masė gerai išsukama.
2.
Dar tinka į šį apkepą įdėti porą kubeliais pjaustytų obuolių arba saują nuplikytų razinų, bet nebūtina. Viskas gerai išmaišoma ir sudedama į išteptą riebalais bei pabarstytą džiūvėsėliais apkepo indą.
3.
Kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie orkaitėje 30-40 minučių.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital