Minkštutės varškinių žagarėlių "Ausytės"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žagarėliai su varške Ausytės
Žagarėliai su varške Ausytės
Žagarėliai su varške Ausytės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 stiklinės miltų (250 ml talpos)
200 gramų riebios varškės
200 gramų grietinės, 30% riebumo
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškė išsukama su cukrumi ir kiaušiniais. Dedama grietinė ir vanilinis cukrus. Po stiklinę dedami miltai, kol tešla ima nebelipti prie rankų.
2.
Tešla susukama į kamuoliuką ir, apdengus maistine plėvele, palaikomą apie valandą šaldytuve.
3.
Tešla iškočiojama apie pusės cm storio. Supjaustoma rombais, jų viduryje padaromos skylutes ir padaromos ausytės.
4.
Kepamos karštame aliejuje, kol taps auksinės. Iškepusios dedamos ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus. Pabarstoma cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ilona
2020-03-27 18:11
Super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital