Minkštutės varškinės bandelės su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Varškinės bandelės skarelės su obuoliais
Varškinės bandelės skarelės su obuoliais
Varškinės bandelės skarelės su obuoliais
Varškinės bandelės skarelės su obuoliais
Varškinės bandelės skarelės su obuoliais
Autorius apie receptą: Šios varškinės bandelės su obuoliais man buvo atradimas. Tešla yra labai skani ir bandutės sulaukė tikrai nemažai pagyrimų iš ragautojų. Žiemą galima jas kepti su nutella Šios varškinės bandelės su obuoliais man buvo atradimas. Tešla yra labai skani ir bandutės sulaukė tikrai nemažai pagyrimų iš ragautojų. Žiemą galima jas kepti su nutella kremu, mandarinais ar bananais, manau rezultatas nenuviltų irgi. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Tešlai:
420 gramų miltų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
100 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
180 gramų varškės
140 gramų aliejaus (bekvapio)
140 mililitrų pieno
Įdarui:
5 vienetai obuolių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (mažo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę sutriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilame aliejaus ir pieno, išmaišome.
2.
Atskirame dubenėlyje miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Dalimis suberiame į varškės masę ir užminkome tešlą. Paliekame apie 30 minučių šaltai.
3.
Obuolius nulupame, išimame sėklas ir supjaustome į maždaug 8-10 dalių.
4.
Tešlą gana plonai iškočiojame, išspaudžiame apskritimus, ant kiekvieno sudedame po gabalėlį obuolio, užklojame obuolį tešlos kraštu, krašto viršų patepame išplaktu kiaušiniu ir užklojame kitu tešlos kraštu, prispaudžiame. Kiaušinis padės sulipdyti tešlą, kad kepant, kylant tešlai bandelės neišsižiotų.
5.
Paruoštas bandeles sudedame į kepimo popieriumi išklotą formą ir aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ieva
2020-10-19 19:50
Visai ir neblogai gavosi,naudojau grūdėtą varškę aišku kad pertryniau, viskas puiku. Super! ATSAKYTI
Kristina
2019-10-03 21:51
Kokia varške naudoti? 9 % ar liesa? ATSAKYTI
Ausra
2019-09-28 19:18
O i tesla kiausinio deti nereikia?nes tesla nevientisa gavosi. ATSAKYTI
Greta
2019-09-29 17:29
Kiaušinio į tešlą nereikia, bet gerai sutrinkit varškę, gal birią naudojot, todėl ir nevientisa? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital