Minkštutės varškės spurgos su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Minkštutės varškės spurgos su obuoliais
Autorius apie receptą: Šios spurgos modernesnės, jei taip galima pasakyti, mažiau varškės atstoja įdaras, ir tai įdomu, kadangi įdaras gali būti įvairus. Šį kartą išbandžiau pagal pateiktą Šios spurgos modernesnės, jei taip galima pasakyti, mažiau varškės atstoja įdaras, ir tai įdomu, kadangi įdaras gali būti įvairus. Šį kartą išbandžiau pagal pateiktą receptą su obuoliais (taip pat į kelias įdėjau po pieniško šokolado gabaliuką, irgi liuks), o Jūsų fantazija gali aprėpti nuo įvairių vaisių, džiovintų ar konservuotų iki šokolado įdaro ar net rududu, karamelės įdarų... O aš kitą kartą bandysiu su varškės ir kondensuoto pieno įdaru... (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų miltų
180 gramų varškės
2 vienetai obuolių (minkštesnių)
100 mililitrų pieno
100 mililitrų augalinio aliejaus
70 gramų cukraus
3 šaukšteliai kepimo miltelių
1 vienetas apelsino žievelės (nutarkuotos)
10 gramų vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų (ir vanilinį). Kitame - varškę, pieną, 100 ml aliejaus ir nutarkuotą apelsino žievelę. Tada sumaišyti viską tarpusavyje ir užminkyti tešlą (ilgai minkyti nereikia).
2.
Obuolius nuplauti, nulupti, pašalinti sėklytes ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.
3.
Iš tešlos iškočioti ~1/2 cm storio blyną, nedidele apvalia formele išspausti apskritimus (aš tai dariau taure). Į kiekvieno vidų dėti po vieną gabalėlį obuolio, gražiai užspausti kraštus suformuojant kamuoliuko formos spurgytes.
4.
Įkaitinti aliejų (ar įkaitęs tikrinti įmetus mažą gabaliuką tešlos, turi pradėti stipriai burbuliuoti ir iškilti į aliejaus paviršių). Kai jau įsitikinta, kad aliejus įkaitęs, sumažinti kaitrą iki mažiausios, atsargiai sudėti kelias paruoštas spurgytes (mano puodas labai nedidelis, todėl aš dėjau po 5 vienetus). Jei prilimpa prie puodo dugno, po kelių sekundžių medine ar metaline mentele pajudinti vos vos ir jie tuoj pat iškils paviršiun. Stebėti. Jei reikia padėti spurgytėms apsiversti. Virti, kol gražiai apskrunda ir paruduoja.
5.
Išimtas sudėti ant popierinių servetėlių ar popierinio virtuvinio rankšluostėlio, kad sugertų aliejaus perteklių. Pabarstyti cukraus pudra. SKANAUS!!!
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital