Minkštutės mielinės bandelės su uogiene keptuvėje

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Mielinės bandelės keptuvėje su uogiene
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios bandelės su obuoliene! Galima ruošti ir su kitokia uogiene, svarbiausia, kad ji būtų tiršta. Ragaujame šiek tiek atvėsusias, kad nenusideginti karšta uogiene. Labai skanios bandelės su obuoliene! Galima ruošti ir su kitokia uogiene, svarbiausia, kad ji būtų tiršta. Ragaujame šiek tiek atvėsusias, kad nenusideginti karšta uogiene. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 gramų miltų
200 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
40 gramų cukraus
40 gramų sviesto
4 gramai sausų mielių
šiek tiek druskos
Įdarui:
8 šaukštai obuolienės (ar kitokios tirštos uogienės)
Kepimui:
150 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pieną supilti į puodą, dėti sviestą ir pakaitinti, kol sviestas ištirps. Pienas turi būti šiltas, bet ne karštas.
2.
Į pieną suberti cukrų, mieles, miltus, druską, įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą. Uždengti rankšluostėlius ir palikti šiltai apie valandą.
3.
Padalinti į 8 vieno dydžio gabalėlius. Kiekvieną pakočioti tarp delnų, kamuoliuką suploti ant delno, į idurį dėti šaukštą obuolienės ir užspausti tešlos kraštelius.
4.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti bandeles iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital