Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
700 gramų | kvietinių miltų | |
250 mililitrų | pieno | |
100 gramų | sviesto (ištirpinto) | |
60 mililitrų | aliejaus | |
1 vienetas | kiaušinių | |
42 gramai | šlapių mielių (1 kubelio) | |
4 šaukštai | cukraus (arba pagal skonį) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
500 gramų | kreminės varškės | |
1 vienetas | kiaušinių | |
37 gramai | vanilinio pudingo milteliai (1 pakelio) | |
3 šaukštai | pieno | |
2.5 šaukšto | cukraus pudros (+pabarstymui) | |
8 gramai | vanilinio cukraus | |
pagal poreikį | uogų (aš naudojau trešnes, mėlynes, avietes) | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šlakelis | pieno | |
Pabarstymui: | ||
pagal poreikį | migdolų drožlių |