Minkštutės bandelės su aguonomis iš majonezinės tešlos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bandelės su aguonomis ir majonezu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens (šilto)
150 gramų majonezo (kokybiško, be papildomų prieskonių)
3 šaukštai cukraus
11 gramų sausų mielių (arba 25 gramų šviežių)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
100 gramų cukraus
100 gramų aguonų
50 gramų sviesto (aliejaus arba margarino)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų, druską ir majonezą. Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Palikti tešlą pakilti 1,5 - 2 valandoms.
2.
Tešlą padalinti į dvi dalis ir iš kiekvienos iškočioti po didelį lakštą. Lakštus pertepti ištirpintu sviestu, aliejumi arba margarinu, pabarstyti cukrumi, aguonomis ir suvynioti į vyniotinį.
3.
Supjaustyti į norimo dydžio bandeles ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Simonas
2018-10-07 12:31
Kiek gramu yra stikline miltu? Ir kiek ml vandens? ATSAKYTI
Inga
2018-10-07 14:49
Aš šias bandeles kepdama viską matavau 200 ml stikline, puikiai pavyko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital