Minkštutėliai keksiukai pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Purūs minkšti keksiukai
Autorius apie receptą: Minkštutėliai, purūs keksiukai. Įdarui vietoje šokolado ir marmeladinių saldainių galima dėti 100g razinų ar kitų džiovintų vaisių. Minkštutėliai, purūs keksiukai. Įdarui vietoje šokolado ir marmeladinių saldainių galima dėti 100g razinų ar kitų džiovintų vaisių. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
140 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
7 vienetai saldainių (marmeladinių)
30 gramų šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kambarios temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti druską ir gerai išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Marmeladinius saldainius supjaustyti mažais kvadratėliais. Šokoladą susmulkinti. Saldainius ir šokoladą sudėti į tešlą ir atsargiai išmaišyti.
3.
Sudėti tešlą į keksiukų formeles ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital